ORCA Schedule Fall Conference 2017

 

Thursday, November 2 Pre-Conference Training

1-2 pm Board Training

3-5pm Ethics program on informed consent by David Kaplan (2 hrs)


Friday, November 3

7:45-8:30 Continental breakfast / registration

8:30 Presidential welcome and announcements

8:30-10:00  Deep Dive Ethics: Critical new concepts in the ACA Code of Ethics (1.5 hrs) Click Here for Presentation Slides

10:00-10:15 break

10:15-11:45  Deep Dive Ethics (1.5 hrs)

11:45-1:00  pm Catered lunch (awards @ 12:45 pm) - Atrium  

1:15-2:15 pm Deep Dive Ethics Continues (1.0 hrs)

2:25-3:25 breakout (1.0 hrs)

3:25-3:40 break

3:40-4:40  breakouts (1.0 hrs)

4:40-5:00 Certificates signed

5-6 ALGBTIC reception


Saturday, November 4

7:30-8:15 Continental breakfast

8:15 Presidential welcome / announcements  - Joel

8:15-8:30  COPACT introduction

8:30-10:00  Summer Brown - Keynote (1.5 hrs)

10:00-10:15 Break

10:15-11:45 Summer Brown - Multiculturalism (1.5 hrs)

11:45-1 pm Catered lunch - Atrium

1:00-2:00 breakout  (1.0 hrs)

2:10-3:10 breakout (1.0 hrs)

3:10-3:25 Coffee/Snack break

3:25-4:25 breakout (1.0 hrs)

4:25-5:00  Certificates  signed

5:00-6:00 Graduate Student and New Professional Reception

 

The Oregon Counseling Association is a 501(c)(6) tax-exempt trade association.
Click here to sign up for our listserv

Oregon Counseling Association 
(503) 722-7119 
PO Box 2163 Portland, OR 97208
support@or-counseling.org


Powered by Wild Apricot Membership Software